Για την Εταιρία

MANIhome είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΑΝΙ ΜΟΝΟΠΡΩΣΟΠΗ Ε.Π.Ε. που ασχολείται με την πώληση και τη διανομή χαρτικών καθαριότητας και απορρυπαντικών για επαγγελματίες και νοικοκυριά. Η εταιρία έχει την έδρα της στον Πειραιά και την αποθήκη της στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Η ΜΑΝΙ ΜΟΝΟΠΡΩΣΟΠΗ Ε.Π.Ε. είναι θυγατρική της ΜΑΝΙ SA Group of Companies που ιδρύθηκε το 1975 με έδρα το Guangzhou της Κίνας και δραστηριοποιείται στο χώρο του διεθνούς εμπορίου.
Σκοπός της εταιρίας μας είναι το εμπόριο και η διανομή πιστοποιημένων αναλώσιμων προϊόντων καθημερινής χρήσης.

Η πλήρης σειρά με τα  χημικά- απορρυπαντικά MANI προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων κατάλληλων και ιδανικών για την πιο απαιτητική νοικοκυρά, αλλά και τον συνειδητοποιημένο επαγγελματία που θέλει η επιχείρηση του να λειτουργεί άψογα με το χαμηλότερο δυνατόν λειτουργικό κόστος. Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα φύλλα ασφαλείας πιστοποιημένα από το Γ.Χ.Κ. (Γενικό Χημείο του Κράτους) καθώς και πιστοποίηση  TUV HELLAS (TUV NORD GROUP) EN ISO 9001:2008. Η σχέση ποιότητας – τιμής είναι από τις θεμελιώδεις προτεραιότητες μας.

Στα χαρτικά καθαριότητος η ΜΑΝΙ από το 2012 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους παραγωγής χάρτου στον κόσμο την TOLENTINO που εδρεύει στην Ιταλία και δραστηριοποιείται στις 5 από τις 7 ηπείρους του πλανήτη μας (Βόρια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική).  Η TOLENTINO, είναι  γνωστή στην Ελληνική αγορά από το 1990, ειδικά στο χώρο των HO.RE.CA. , με το brand name TENERELLA, το οποίο είναι εφάμιλλο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Όλα μας τα χαρτικά προϊόντα είναι από 100% ΚΑΘΑΡΗ ΚΥΤΤΑΡΙΝΗ η οποία προέρχεται από ελεγχόμενα και πιστοποιημένα δάση τα οποία φροντίζουν για την διατήρηση της βιοποικιλότητας του πλανήτη μας (FSC Certificate).
Όλα τα χαρτικά μας διαθέτουν πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας προϊόντος (BRC Certificate).
Τα περισσότερα προϊόντα μας διαθέτουν τη γνωστή πιστοποίηση ECOLABEL.

Τελειώνοντας, η ΜΑΝΙ είναι από τους 3 αντιπροσώπους της ECOLAB στην Αττική. Η ECOLAB είναι μέσα στους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο απορρυπαντικών και γνωστή για την κοινωνική της προσφορά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για πρώτη φορά μέσω του διαδικτυακού καναλιού διανομής της MANIhome δίνεται η δυνατότητα στα νοικοκυριά και στις μικρές επιχειρήσεις, να παραλάβουν εντελώς δωρεάν στον χώρο τους, τα πιστοποιημένα αναλώσιμα καθαριότητος της ΜΑΝΙ σε αισθητά χαμηλότερη τιμή από τα ράφια των super markets. Η εταιρεία δεσμεύεται να αποζημιώσει στο ακέραιο οποιονδήποτε δυσαρεστημένο πελάτη, αλλά και να επιβραβεύσει τους πιστούς πελάτες της με μηνιαίες κληρώσεις δώρων.
Κάντε δωρεάν εγγραφή στο site μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές ολιγοήμερες προσφορές μας, 4 φορές το χρόνο στους επαγγελματίες και στα νοικοκυριά.

Πιστοποιητικά


                              

Οι σύνδεσμοι των πιστοποιητικών των προϊόντων που διαθέτουμε είναι:

Για το πιστοποιητικό – Ecolebel -
http://ec.europa.eu/environment/ecolabel/index_en.htm

Για το πιστοποιητικό - BRC GLOBAL STANDARS -
http://www.brcglobalstandards.com/

Για το πιστοποιητικό - Forest for all Forever -
https://marketingtoolkit.fsc.org/